Esports
16 de juny del 2015
El Club Bike Trial Costa Daurada de Torredembarra es prepara per acollir el Campionat d’Espanya de Trial
L’entitat també ha obert les inscripcions per al Campus d’Estiu
El Club Bike Trial Costa Daurada de Torredembarra es prepara per viure un estiu frenètic. La principal data marcada per l’entitat és el cap de setmana del 27 i 28 de juny, quan exercirà d’amfitrió al Campionat d’Espanya de Trial. El Bikepark del municipi torrenc acollirà la prova, que és la primera vegada que fa aturada al Baix Gaià.

Seran vuit les categories que coneixeran els seus campions estatals a La Torre, i s’espera una alta participació amb la presència d’alguns dels millors pilots del planeta. L’entitat organitzadora es troba en fase de preparatius per fer d’aquesta prova un gran èxit.

A més de centrar-se en el Campionat d’Espanya de Trial, l’entitat també ha obert ja les inscripcions per al Campus d’Estiu. Tindrà lloc al mateix Bikepark de Torredembarra entre el 27 de juliol i el 8 d’agost, i ofereix dues opcions: o bé iniciar-se i combinar aquest esport amb altres activitats com piscina, karting o excursions, o bé perfeccionar de manera intensiva el trial.

El club ofereix bicicletes si no es disposa de cap d’aquesta modalitat, i també permet escollir la quantitat de dies per apuntar-se, o bé tres dies per un preu de 90€, o una setmana per 120€ o les dues per 200€. L’horari serà de 8:30h a 13:30h.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades