Esports
Foto: FCA
28 d'abril del 2021
L’atleta Aaron Sola fa 2n en la prova de disc de la 1a jornada del Campionat d’Espanya de Clubs
El torrenc també fa 5è en el llançament de pes, però els dos resultats no són suficients perquè l’AA Catalunya aconsegueixi una millor classificació
L’atleta Aaron Sola ha participat aquest cap de setmana a València en la 1a jornada del Campionat d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor –la màxima categoria estatal- amb l’Agrupació Atlètica Catalunya. El torrenc ha quallat una actuació notable fent 2n en el llançament de disc (2 kg) i 5è en el llançament de pes (7,260 kg).

Sola afrontava la cita amb les energies justes perquè només va poder entrenar la mateixa setmana abans de la prova. Els 15 dies anteriors els havia passat confinat a casa en donar positiu de la Covid-19. Ho explica en declaracions a Altafulla Ràdio.

En la prova de disc, Sola ha fet una marca de 50,48 metres en el sisè i últim intent, quedant-se a 30 centímetres del primer classificat, Javier García León (Unicaja Jaén Paraíso Interior). Mentre que en la prova de pes, ha obtingut un registre de 15,01 metres, i s’ha quedat a 97 centímetres del podi. En declaracions a aquesta casa, el torrenc ha reconegut que el desgast físic per la manca de preparació prèvia li ha passat factura.

Els bons resultats de l’atleta de Torredembarra no han estat suficients perquè l’AA Catalunya hagi obtingut una bona posició en la classificació general de tots els equips. Sola ha explicat que probablement és “l’equip més jove de la competició”, un equip que també han patit diverses baixes que l’han minvat. Per això, apunta directament a les proves finals de la 3a jornada al mes de juny per intentar aconseguir la permanència.

L’AA Catalunya és 15a i penúltima de la lliga dels homes amb 110 punts, amb els quals partirà en la 2a jornada del 15 i 16 de maig. La classificació al final de la prova determinarà quins equips lluitaran pel títol i quins ho faran per salvar la categoria. Aaron Sola assegura que ho donaran tot per mantenir l’equip on li correspon.
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla