Esports
16 de juny del 2015
Una representació tècnica de Tarragona 2017 es desplaça als Jocs Europeus de Bakú amb la delegació del Comitè Olímpic Espanyol
L’objectiu és conèixer i treballar en els aspectes operatius de la competició i aplicar-los en l’organització dels Jocs Mediterranis de 2017
Una delegació tècnica dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 forma part de la delegació del Comitè Olímpic Espanyol desplaçada a la ciutat de Bakú per participar en els Jocs Europeus que tenen lloc a la capital d’Azerbaidjan del 12 al 28 de juny.
La representació tarragonina està formada pel director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, i pel director de l’àrea d’Operacions i Esports, Ramon Pallejà.

L’objectiu de l’estada és conèixer de primera mà els aspectes operatius i d’organització de la competició i posar en pràctica posteriorment el coneixement adquirir en la planificació i execució dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017.

La delegació està treballant conjuntament amb el Comitè Olímpic Espanyol en les diferents àrees operatives dels Jocs: acreditacions, sanitat, transport, Vila dels atletes o comunicació, entre altres.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades