Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
28 d'abril del 2021
El ciclista Axel Méndez debuta a la Copa Catalana de Trial amb una victòria a Ripoll
Lluc Vázquez fa 4t en Open Blanc, i Domènec Lladó 7è en Elit. Els tres correran a casa en la 2a prova a Torredembarra el 16 de maig
El ciclista del Bike Park Costa Daurada, Axel Méndez, ha aconseguit una nova victòria en la primera prova de la Copa Catalana de Trial 2021, que s’ha celebrat aquest diumenge a Ripoll. El creixellenc ha tornat a participar en una categoria més alta respecte a la qual li pertany per edat, ratificant que és una de les joves promeses de l’entitat.

El seu company, Lluc Vázquez, ha fet 4t en Open Blanc, i s’ha quedat molt a prop de pujar al podi. De fet, ha igualat els 350 punts del tercer i el segon classificat, però per temps ha quedat per darrere. Quant a la categoria Elit masculí, Domènec Lladó ha fet 7è en una prova amb molts ciclistes que tenen experiència en Copes del Món, sent el 2n català millor classificat.

En la segona prova del 16 de maig, els ciclistes del Bike Park Costa Daurada rodaran a casa perquè la competició farà aturada al Port de Torredembarra. Abans, però, aquest cap de setmana arriba al municipi el Campionat de Catalunya de Trial, que promet un gran espectacle al ser una prova única.

D’altra banda, l’entitat també ha participat aquest diumenge en l’Open Barcelona de BTT a les Roquetes. Leo Marzal ha fet 4t en la categoria Cadet tot i patir una caiguda a la sortida. Amb un temps de 53 minuts i 16 segons, s’ha quedat a poc menys d’un minut de pujar al podi.

En la categoria Aleví, Marc Faro i David Belmonte han fet 8è i 14è, respectivament, mentre que Carla Deumal ha fet 28a i 5a fèmina. Quant a la categoria Màster 40, Albert Faro ha fet 21è d’un total de 40 participants.
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla