Esports
Foto: Altafulla Ràdio
29 d'abril del 2021
El Torredembarra es deixa 2 punts en el temps de descompte davant el Llorenç (1-1)
Els torrencs perden l’oportunitat d’apropar-se a la zona mitjana de la classificació. Davant el Pla de Santa Maria han de fer bo els dos últims empats
La UD Torredembarra s’ha deixat 2 punts molt importants en el temps afegit davant el Llorenç en el partit corresponent a la 6a jornada del Grup 3 de Tercera Catalana, que s’ha recuperat aquest dijous després d’haver hagut de suspendre’l en el seu dia per un cas positiu de la Covid-19 en el conjunt del Baix Penedès.

Els torrencs s’han posat per davant en el minut 28 amb el gol de Guillermo Montserrat, que ja ha anotat un total de 7 en vuit partits, però no han pogut rematar la feina amb el segon gol. Això ha donat esperança a un Llorenç, que finalment ha empatat en el temps afegit per mitjà de Sergi Fernández.

D’aquesta manera, l’equip de Jordi Araus desaprofita una bona oportunitat per arribar als 8 punts i superar al Sant Jaume i al mateix Llorenç. La realitat, però, és que només ha pogut superar al Pla de Sant Maria, al qual rep aquest diumenge amb l’obligació de fer bo els dos últims empats per apropar-se a la zona mitjana de la classificació.
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla