01 de maig del 2021
El Cambrils Unió imposa la seva llei davant un Altafulla minvat per les baixes (2-5)
Adrià Sales i Enric López anoten els gols de l’equip groc-i-negre, on la pedrera torna a ser protagonista
El primer equip masculí del CE Altafulla ha perdut aquest dissabte davant el Cambrils Unió per 2 gols a 5 en el partit corresponent a la 5a jornada del Torneig de Segona Catalana. Les múltiples baixes l’han minvat novament, i davant el pitjor rival possible, que segueix comptant els seus partits per victòries, ratificant la condició de líder del Grup 12.

El segon entrenador, Gerard Montserrat, ha reconegut que “el Cambrils ha sigut superior”, si bé també ha dit que l’equip ha intentat “competir i posar-li les coses difícils” després d’encaixar els dos primers gols i en tota la segona part.

Els cambrilencs s’han avançat en el minut 11 per mitjà d’un penal transformat per David Gallego, un penal que Jorge Carmona ha comès agafant de la samarreta a Roger Carrió. Poc després, Aleix Llobet ha fet el segon amb un remat creuat al pal llarg d’Alejandro Mariscal.

L’Altafulla ha marcat l’1-2 en el 32’ en una jugada iniciada per Àlex Cañas amb una passada a la banda esquerra per Enric López, que ha centrat la pilota al segon pal perquè Adrià Sales hagi rematat a plaer. L’alegria ha durat ben poc, perquè Gallego ha tancat la primera part amb dos gols més.

En el segon temps, el Cambrils Unió ha administrat l’avantatge davant un Altafulla que ha sortit a la gespa amb quatre juvenils, Aaron Doblado, Jawad El Mahdari, Erik Navarro i Ismael El Hamdouni.

En els últims minuts, Samuel Blanes ha anotat el cinquè dels visitants, mentre que Enric López ha convertit el 2-5 final des del punt de penal. El segon entrenador, Gerard Montserrat, ha assegurat que intentaran donar el màxim en els dos partits que resten, mentre espera recuperar a alguns jugadors.

La derrota deixa a l’Altafulla 5è amb 6 punts, a un de la Canonja i el Reddis, i a tres de la segona que defensa la Pobla ‘B’. El líder, el Cambrils Unió, ho té pràcticament fet per passar a les eliminatòries amb 12 punts i un partit pendent contra el Montblanc. El pròxim diumenge, els altafullencs visitaran l’Atlètic Roda de Berà en el derbi del Baix Gaià.