03 de maig del 2021
Gerard Oliva dóna la victòria al Nàstic davant l’Alcoyano (1-0)
Els grana necessiten un punt contra l’Ibiza per assolir la classificació per al play-off, o que l’Andorra no guanyi a Alcoi
El Nàstic de Tarragona s’ha imposat a l’Alcoyano amb un solitari gol de Gerard Oliva en el penúltim partit de la segona fase d’ascens, i el darrer que el conjunt grana ha disputat al Nou Estadi aquesta temporada. L’encert del davanter de Riudecanyes ha estat decisiu per mantenir la 3a posició, l’última que donarà accés als play-off d’ascens, que se celebraran a Extremadura.

El tècnic, Toni Selgirat, ha reconegut que ha estat un “partit de màxim voltatge, amb molta intensitat i poques ocasions”, com són bona part dels partits a la Segona B. Igualment, ha destacat l’encert de l’equip en les dus àrees, sobretot en la pròpia perquè feia setmanes que no deixaven la porteria a zero.

En el primer temps, el Nàstic ha tingut diverses ocasions per avançar-se abans del gol de Gerard Oliva en el minut 30. De fet, el ‘9’ grana ha tingut la primera ocasió amb un remat que s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa. Poc després, Javi Bonilla ha obligat a lluir-se a José Juan. Els valencians també han pogut marcar el primer gol de la tarda amb un remat de cap de Juanan, que ha marxat per sobre de la porteria.

En la segona part, el Nàstic s’ha dedicat a defensar l’1-0 i no ha tingut cap ocasió de perill, mentre que l’Alcoyano ha portat la iniciativa del joc i ha fet patir als 1.000 espectadors que s’han donat cita al Nou Estadi, i a tots els que no ho han pogut fer. De fet, ha estat a punt de fer l’empat amb un remat des del punt de penal, que Trilles ha refusat.

El triomf permet que el Nàstic només hagi de sumar un punt en el darrer partit al camp de l’Ibiza. Inclús pot perdre sempre que l’Andorra empati o perdi contra l’Alcoyano. El partit es disputarà el pròxim diumenge a les 12h.