Esports
Foto: CE Rítmica Torredembarra
05 de maig del 2021
El CE Rítmica Torredembarra participarà en el Campionat d’Espanya Base del 31 de maig al 6 de juny
Núria Gómez, Elna Lumbreras i Berta Tost han aconseguit el bitllet en el Campionat de Catalunya celebrat al Pavelló Sant Jordi
El Club Esportiu Rítmica Torredembarra participarà novament en el Campionat d’Espanya Base Individual després que tres gimnastes de l’entitat assolissin la classificació en el Campionat de Catalunya Base, que va tenir lloc el passat cap de setmana al Pavelló Sant Jordi.

Les classificades són Núria Gómez, en la categoria Cadet 2007, Elna Lumbreras, en Aleví 2011, i Berta Tost, en Benjamí 2012. Les tres participaran en la cita estatal, que tindrà lloc del 31 de maig al 6 de juny en una seu que encara s’ha de determinar per part de la Real Federación Española de Gimnasia (RFEG).

Des del CE Rítmica Torredembarra destaquen el gran esforç que han fet tant les gimnastes classificades com les que s’han quedat a les portes per estar al nivell que se’ls ha exigit en la competició catalana. Màxim, després de gairebé un any on no han pogut competir a causa de la pandèmia de la Covid-19.
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla