09 de maig del 2021
Primera desfeta de l’Altafulla davant una Floresta superior (1-11)
Les abelles no han tingut la solidesa defensiva d’altres dies, ni tampoc encert en les aproximacions a l’àrea rival
El primer equip femení del CE Altafulla ha patit aquest dissabte la primera desfeta de la temporada davant la Floresta, que ha tornat a ratificar per què és el gran candidat al títol amb una golejada incontestable al Joan Pijuan per 1 gol a 11.

Les groc-i-negre han tornat a competir bé, però els ha mancat la fortalesa defensiva d’altres dies. I també encert, com per exemple en la primera ocasió del partit, on Champi, forçada per una defensa, ha rematat la pilota contra el cos de la portera. Pocs minuts després, Estefania Aguas no ha fallat en la primera ocasió de la Floresta.

El 0-1 ha canviat el guió del partit, i les visitants han començat a trobar més espais entre la defensa local. Marina Cañón i Ana Maria Montoya els han aprofitat per marcar dos gols cadascuna, fent el 0-5 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, la Floresta ha sentenciat el partit amb 4 gols en 5 minuts, entre el 48’ i el 53’, i en el 72’ ha arribat el desè gol. L’Altafulla, però, havia millorat en l’aspecte ofensiu, sense encertar en l’última passada. En la primera que sí que ha encertat, Laia Gutiérrez no ha pogut dirigir el remat a la porteria, i en la segona, Aida Guerra sí que ha convertit el primer gol de les abelles amb un remat de mitja distància.

El partit ha finalitzat amb l’onzè i últim gol de les visitants, que han estat les segones en emportar-se els 3 punts del Joan Pijuan. L’Altafulla queda 7è amb 9 punts, una situació que intentarà millor el pròxim dissabte a Falset.