09 de maig del 2021
L’Altafulla s’imposa al Roda de Berà en el derbi del Baix Gaià a Segona Catalana (2-4)
Els altafullencs han recuperat peces importants del primer equip, i han tornat a comptar amb un bon grapat de jugadors del juvenil
El primer equip masculí del CE Altafulla s’ha adjudicat el derbi del Baix Gaià de Segona Catalana davant l’Atlètic Roda de Berà amb una victòria a domicili per 2 gols a 4. Els altafullencs han recuperat diverses peces importants del primer equip com Marc Calvo, Genís Cañas i Alberto Romeu, que a més a més, han marcat un gol cadascun. I amb l’ajuda d’un bon grapat de juvenils, l’equip ha assolit el tercer triomf del torneig.

El segon entrenador de l’Altafulla, Gerard Montserrat, s’ha mostrat satisfet pel triomf i perquè els jugadors han pogut portar a la pràctica el plantejament que havien preparat, tant en atac com en defensa.

La primera part ha estat un intercanvi de cops, que ha fet vibrar als aficionats d’ambdós equips. Alberto Romeu ‘Nieto’ ha inaugurat el marcador en el minut 4, i tan sols dos minuts després, Marc Castro ha fet l’empat per al Roda. La igualtat s’ha tornat a desfer en el 21’, quan Marc Calvo ha anotat l’1-2.

En els darrers cinc minuts del primer acte, hi ha hagut un nou intercanvi de cops amb el gol del rodenc Ali Friha en el 41’ i el de l’altafullenc Adrià Sales en el 44’. Ja en el segon temps, Genís Cañas ha doblat l’avantatge de l’Altafulla, amb el 2-4. El Roda, mancat d’efectius amb només tres suplents a la banqueta, no ha pogut reaccionar a l’últim gol i el resultat no ha patit cap més canvi.

L’entrenador del Roda, Nando Cantón, ha felicitat l’Altafulla pel triomf en un “derbi atípic per la situació de la Covid-19”, com ha explicat als micròfons d’aquesta casa. Deixant de banda el context sanitari, ha reconegut que la diferència entre ambdós equips ha estat en la intensitat del joc i l’encert de cara a porteria.

El triomf permet l’Altafulla situar-se 3r amb 9 punts, a tres unitats de la Pobla de Mafumet ‘B’. Per tant, els groc-i-negre ja saben que la millor posició que podran obtenir és aquesta, sempre que el pròxim dissabte s’imposin a la Canonja en l’últim partit de la primera fase del Torneig de Segona Catalana. Mentre que el Roda de Berà visitarà el diumenge a la Floresta.