10 de maig del 2021
El Salou ‘B’ deixa al CFS Torredembarra amb un peu i mig a Primera Divisió (1-5)
Els torrencs podrien certificar el descens en la pròxima jornada si no guanyen a la pista del Futsalpax o si l’ENFAF i la Sénia puntuen
El CFS Torredembarra està molt a prop de consumar el descens a Primera Divisió després de perdre aquest diumenge davant el filial del Salou FS en el partit corresponent a l’11a jornada de la Divisió d’Honor. Els visitants s’han imposat amb un marcador d’1-5 en un partit en el qual no han trobat cap mena d’oposició.

Els salouencs s’han avançat amb el gol de Juan Manuel Palacios en el minut 3, i han doblat l’avantatge per mitjà de Juan Reyes a quatre minuts del descans. A la represa, Unai Forcano ha fet el 0-3, mentre que Francesc Magi Faro ha estrenat el caseller de la Torre en el 36’. Forcano i Reyes, però, han acabat amb qualsevol opció de remuntada amb els dos darrers gols del partit.

L’entrenador de la Torre, Carlos Maiola, ha reconegut que s’han vist superats pel Salou, i que les opcions de salvar la categoria estan pràcticament esgotades. En aquest sentit, ha assegurat que només els queda esperar que l’Assemblea de la Federació Catalana de Futbol (FCF) aprovi deixar sense efecte els descensos.

El Torredembarra acaba la jornada penúltim amb 5 punts, a 12 de la permanència que marca l’ENFAF. Per tant, necessita un triomf davant el Futsalpax i que el conjunt andorrà i la Sénia no sumin cap punt per evitar descendir el pròxim cap de setmana. El cert, però, és que virtualment ja són equip de Primera Divisió.