12 de maig del 2021
L’Aleví ‘A’ de l'Altafulla se situa com a líder provisional al vèncer l’Escola de Valls (9-3)
Els altafullencs s’imposen a un rival directe i fan pressió al Cunit, que segueix depenent de si mateix per ser campió
L’Aleví ‘A’ del CE Altafulla és nou líder provisional del seu grup al vèncer aquest dimarts a l’Escola de Valls per 9-3 en el partit corresponent a la 6a jornada, ajornat en el seu dia per raons sanitàries.

L’equip de Francesc Julià i Chus Martín no ha tingut un partit gens fàcil. No en va, s’ha enfrontat a un altre equip que està instal·lat a la zona alta de la classificació. De fet, tot i avançar-se amb el gol de Víctor Navarro, ha hagut de capgirar un 1-2 després de la remuntada dels vallencs a l’equador de la segona part.

Els groc-i-negre, però, han remuntat abans del descans amb els gols de Marc Cuevas, Pau Martí en pròpia porteria, i Sergi Riu. Ja en el segon temps, han assegurat la victòria amb dues dianes més de Riu, una de Marc Ríos i Zayd El Mouden.

L’Aleví assalta la primera posició amb 12 punts, passat per davant d’un Cunit que ara és segon amb les mateixes unitats, però que compta amb un partit menys. Per tant, segueix depenent de si mateix per ser campió i ascendir a Primera Divisió.