17 de maig del 2021
El FS Roda de Berà es queda sense forces en els últims minuts i cau davant el Nàstic (7-3)
Els rodencs segueixen depenent de si mateixos per jugar la promoció d’ascens, però en la pròxima jornada reben a un Morell que pot ser campió
El FS Roda de Berà ha patit aquest diumenge una golejada a la pista del Nàstic en el duel que ha enfrontat al 2n i al 3r classificat del Grup 12 de Segona Divisió. Els rodencs han perdut l’avantatge que tenien amb el 4t, però segueixen depenent de si mateixos per disputar la promoció d’ascens a Primera.

El partit ha sigut més igualat del que convida a pensar el marcador final. Els del Baix Gaià han igualat els dos avantatges grana, primer amb un gol en pròpia porteria del local David Batista en el minut 9, i després amb la diana de Sergio Cidoncha en el 31’.

En el següent minut, el Nàstic s’ha tornat a posar per davant, i a partir d’aquí ha certificat el triomf amb tres gols més. Eric Vaquero ha descomptat en el darrer minut, si bé els locals encara han tingut temps per anotar el setè i últim gol.

El jugador del Roda, Nano Bueno, ha reconegut que l’esforç físic que han realitzat durant la primera part, i bona part de la segona, els ha acabat condemnat en els últims minuts.

El Roda es manté 3r amb 13 punts, els mateixos que el Playas Salou, quan només falten dos partits. En la pròxima jornada haurà d’intentar sumar la victòria per no posar en risc aquesta condició davant un Morell que es jugarà el títol de lliga i l’ascens.

Quant al filial del Torredembarra, ha perdut a la pista del CFS Mediterrani Sub23. Tot i posar-se per davant amb el gol de Jesús Aliaga, els locals han remuntat amb tres gols entre el minut 27 i 30.

La derrota manté als torrencs penúltims amb 4 punts. En la pròxima jornada rebrà al cuer, el Futsalpax ‘B’, i en la darrera visitarà al Playas Salou.