23 de maig del 2021
L’Altafulla enllaça dues victòries seguides a costa de l’Alcover (7-0)
Les abelles encarrilen el triomf en els primers 20 minuts davant un rival que ha crescut a mesura que ha avançat el partit
El primer equip femení del CE Altafulla ha guanyat aquest diumenge a l’Alcover per 7-0, repetint el mateix marcador que havia aconseguit en l’anterior jornada al camp del Falset. Les abelles enllacen dues victòries seguides, sumant els 3 punts en quatre dels últims cinc partits.

Aida Guerra ha obert el camí de la victòria en el primer minut de joc rematant en el segon pal la pilota centrada per Laia Gutiérrez. Abans d’arribar als primers 10 minuts, Judith Mata ha fet el segon amb un remat des de dins de l’àrea. Poc després, Eva Pijuan ha ampliat la diferència amb un xut des de la frontal, ben col·locat al pal dret de Carla Martínez.

L’Altafulla ha encarrilat el partit abans d’arribar als 20 minuts amb el primer gol de Laia Gutiérrez i el segon de Mata. Aquesta última ha fet el sisè a l’equador d’una segona part en la qual el joc no ha estat igual de fluid que en la primera, i Guerra ha fet el setè dos minuts després en una jugada on hi ha hagut fins a tres refusos dins de l’àrea.
El triomf situa a les abelles 6es amb 15 punts, els mateixos que té el cinquè classificat la Selva del Camp, que ha encaixat tres gols menys. El pròxim diumenge visitaran a un altre rival de la zona baixa, l’Atlètic Mont-roig.