24 de maig del 2021
El Creixell fa un nou pas enrere en la lluita per l’ascens al perdre contra el Segur ‘B’ (2-1)
El filial del Catllar es queda sense energia en els últims 15 minuts i cau davant el Perafort
La UE Creixell ha fet un nou pas enrere en l’objectiu de lluitar per l’ascens a Tercera Catalana al perdre aquest diumenge al camp d’un rival directe com és el filial de la UE Segur.

Els creixellencs han pagat ben car l’últim quart d’hora de la primera part, en el qual han encaixat els dos gols de Jose Mª Carrión i Alberto Delgado. La reacció ha arribat amb la diana de Daniel Ramón en el 70’, i només la manca d’encert els ha impedit sumar un bon resultat, com ha explicat l’entrenador José Miguel Reyes.

Per la seva part, el filial del Catllar també ha perdut aquest diumenge a la tarda al camp del Perfarot per 5-2. Tot i que s’ha posat per davant dues vegades gràcies a dos gols de Pau Belmonte en els minuts 3 i 15, els de Jaume Pedra han marxat sense puntuar.

El local Tounkara Aboubacar ha restaurat les taules abans del descans, i el Perafort ha culminat la remuntada amb dos gols de Mohamed i Boubou Ba entre el 78’ i el 79’. Finalment, Ian Nicolás Poblet ha completat el marcador en el temps afegit.

L’entrenador del Catllar, Jaume Pedra, ha reconegut que el partit ha estat més complicat que els últims que han jugat per la superfície de terra del terreny de joc. Tot i això, s’ha mostrat satisfet pel rendiment de l’equip fins que les forces han minvat.

Amb aquests resultats, i els de la resta de la jornada, el Creixell és 5è amb 10 punts, i es queda a sis unitats del Cunit i el Constantí ‘B’. Dues posicions per sota està el Catllar ‘B’ amb 8 unitats.