07 de juny del 2021
L’Atlètic Valls frena la bona dinàmica de l’Altafulla (2-4)
Les abelles competeixen a un alt nivell contra un rival directe, i malgrat la derrota, segueixen en la lluita per la 4a plaça
El primer equip femení del CE Altafulla ha caigut aquest dissabte davant l’Atlètic Valls en l’avant-penúltima jornada de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles i les vallenques han protagonitzat un partit intens i igualat, marcat per algunes decisions arbitrals força polèmiques.

Les visitants s’han avançat per mitjà d’una falta directa a prop de la frontal, que Eva Pijuan ha desviat cap a dins de la porteria. L’acció s’ha originat per unes mans força discutibles de la dorsal ‘6’ dins de l’àrea, que l’àrbitre ha portat a fora.

L’Altafulla ha reaccionat un minut més tard amb el gol de Lorena Giménez, que ha aprofitat una pèrdua de les visitants per fer l’1-1. Poc després, Marc Pérez ha introduït els primers canvis, i ha fet debutar a la jugadora de l’Infantil, Tanit López.

En l’inici de la segona part hi ha hagut una nova jugada polèmica. Una defensa del Valls ha tocat la pilota amb la mà fora de l’àrea, i l’àrbitre ha apreciat que era dins. Laia Gutiérrez ha convertit la pena màxima per fer el 1-2.

La resposta del Valls ha arribat en el 55’ amb la diana de Xasmin Ortiz. Amb l’empat, els dos equips han tingut opcions de posar-se per davant. Finalment, han estat les visitants les que ho han fet per mitjà de Georgina Morales quan faltaven set minuts per al final. I amb l’Altafulla ja arriscant per fer l’empat, Ortiz ha fet el 2-4.

Malgrat la derrota contra un rival directe, les groc-i-negre conserven la 4a posició amb ambdós equips empatats a 18 punts. El pròxim dissabte visita a la Selva del Camp en un nou partit clau per aquesta posició que també persegueixen el Bellvei i l'Astorga.