Esports
Foto: Altafulla Ràdio
10 de juny del 2021
L’Altafulla i el Sant Pau Apòstol s’enfronten en el segon cap de setmana de la ‘Batalla de Clubs’
Els dos equips s’enfrontaran en set partits sense la possibilitat que es produeixi un empat
El segon cap de setmana de competició de la ‘Batalla de Clubs’ del CE Altafulla enfronta a set equips de la institució groc-i-negre contra els seus homòlegs del Col·legi Sant Pau Apòstol. El gruix dels partits es disputaran en la jornada sabatina, amb un total de cinc, mentre que diumenge es jugaran els dos últims enfrontaments.

La ‘batalla’ començarà a partir de les 9h amb el duel entre el Benjamí ‘A’ i el Sant Pau ‘C’. Mitja hora després arrancarà el partit entre els Minis de P4, i a les 10.30h ho farà el dels Minis de P5. La matinal clourà amb el cara a cara entre l’Aleví ‘A’ i el Sant Pau ‘D a partir de les 11.30h. I ja a la tarda, el Cadet s’enfrontarà al Sant Pau ‘C’.

En la sessió dominical, els dos partits restants es jugaran al matí. El primer entre els principals equips de la categoria Pre-benjamí serà a les 10h, i el segon entre l’Infantil i el Sant Pau ‘A’ començarà a les 11.30h.

Seguint el format de la competició, el club que més victòries aconsegueixi en els set partits programats, s’endurà el trofeu de campió. A diferència de la primera jornada davant el Nàstic, el fet que el nombre de partits sigui imparell, evita que es produeixi un empat. L’emoció està assegurada.
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla