14 de juny del 2021
Natàlia Fanjul destaca en el debut del Barça en el Campionat d’Espanya Infantil de Bàsquet
L’altafullenca ha participat activament en les victòries davant l’Estudiantes i el Tenerife
La jugadora de bàsquet, Natàlia Fanjul, ha iniciat amb bon peu la participació en el Campionat d’Espanya Infantil, que s’està celebrant a la localitat gallega de Marín. L’altafullenca ha estat partícip de les dues victòries del seu equip, el FC Barcelona, davant dos campions autonòmics com l’Estudiantes i el Tenerife.

En la jornada inaugural de dissabte, les blaugrana s’han imposat al conjunt madrileny per 72-48. Un marcador inesperat perquè es preveia un partit molt més igualat per la trajectòria d’ambdós equips en el present curs.

Fanjul ha jugat 21 minuts en els quals ha anotat 5 punts amb un triple, de tres intents, i una cistella de dos. En la victòria de diumenge davant el Tenerife per 35-68 ha jugat 18 minuts, però ha fet 8 punts, sent la segona màxima anotadora de l’equip juntament amb A. Mestres. La seva contribució ha estat un tir de tres, un de dos i tres tirs lliures.

L’altafullenca i les seves companyes lideren el Grup B i ja estan classificades per als vuitens de final. Aquest dilluns intentaran assegurar la 1a plaça davant el Casademont Zaragoza, que també ha guanyat els dos partits que ha disputat. Per tant, ambdós es juguen evitar al primer d’un altre grup.