Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
18 de juny del 2021
La Penya Ciclista i el Bike Park Costa Daurada organitzen aquest diumenge a Altafulla la Màsterclass de BTT gratuïta
Durant la sessió, tant els petits com els adults podran perfeccionar la seva tècnica i posar-la en pràctica en un petit recorregut
La Penya Ciclista d’Altafulla i el Bike Park Costa Daurada de Torredembarra organitzen aquest diumenge 20 de juny una Màsterclass de BTT gratuïta per a tots els veïns i veïnes que els agradi el ciclisme o vulguin iniciar-se.

La Màsterclass es desenvoluparà en dues franges horàries, segons l’edat dels participants. De 9h a 10.30h serà el torn dels adults, i de 10.30h a 12h el dels infants. Com ha explicat el president de la penya, Ildefonso Cuesta, els participants podran millorar els gestos tècnics sobre la bicicleta, i posar-los en pràctica en la sortida amb la qual clouran la sessió.

La jornada d’aquest diumenge s’emmarca en el projecte de l’Escola de Ciclisme que la Penya Ciclista, el Bike Park Costa Daurada i l’Ajuntament d’Altafulla pretenen impulsar al municipi. Com explica el president de la penya, Ildefonso Cuesta, a les tres parts les mou la voluntat que els nens també puguin escollir la bicicleta entre l’oferta esportiva de la vila.

Per a més informació i inscripcions cal trucar al 650 60 40 89 o enviar un correu a l’adreça electrònica bikeparktdb@gmail.com. Encara hi ha places disponibles.
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla