Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
18 de juny del 2021
El Cadet ‘A’ femení del BBG vol celebrar la segona victòria davant el CB Vila-seca en l’última jornada del curs
L’Infantil ‘A’ té una doble cita davant el CB Rapitenc, el dissabte a Sant Carles de la Ràpita i el diumenge a Altafulla
El Cadet ‘A’ del Bàsquet Baix Gaià busca aquest diumenge (11.45h) el segon triomf de la temporada, el segon de manera consecutiva i davant el mateix rival, el CB-Vilaseca. Les de Sergi Galan van guanyar al cuer al Municipal La Pineda ara fa set dies, i esperen repetir-ho en el darrer partit de la temporada.

Les jugadores del Cadet ‘B’ ho tindran més difícil a la pista del líder, l’AB Salle TGN, que ja va imposar la seva llei al Pavelló d’Altafulla. Competir durant els 40 minuts i millorar el resultat del primer partit és l’objectiu de les baixgaianenques.

Pel que fa a les infantils, l’Infantil ‘A’ afronta una doble cita contra el CB Cambrils en el darrer cap de setmana de competició. El dissabte (18.30h) juga a domicili, i diumenge (11.30h) ho fa a Altafulla. Els dos partits corresponen a la segona fase de la lliga.

Les seves companyes de l’Infantil ‘B’ busquen aquest diumenge (9.30h) repetir la victòria del passat cap de setmana davant el CB Salou en l’últim dels dos cara a cara entre ambdós equips.

I quant a les més petites, les jugadores del Mini Femení Groc reben el dissabte (9.30h) al 2n classificat, el CB Calafell, que jugarà sabent si té opcions o no d’acabar primer. En l’anada va ser molt superior.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla