27 de juny del 2021
L’altafullenca Emma Vendrell, subcampiona en els 2.000 m del Campionat de Catalunya Sub12
L’atleta del CA Torredembarra fa plata amb un temps de 7 minuts, 29 segons i 32 centèsimes
La jove atleta Emma Vendrell s’ha proclamat subcampiona en els 2.000 metres del Campionat de Catalunya Sub12, que ha tingut lloc aquest dissabte a Igualada.

L’altafullenca, que competeix sota els colors del Club Atletisme Torredembarra, ha aconseguit la medalla de plata amb un temps de 7 minuts, 29 segons i 32 centèsimes. La campiona, Xènia Domènech (CE Penedès) ha travessat la línia de meta tres segons abans, mentre que la tercera classificada, Júlia Suriol (CE Penedès) ho ha fet 11 centèsimes després.

L’ordre del podi ha estat el mateix que el de les semifinals, que van tenir lloc el 12 de juny al Castellar del Vallès en el marc de la jornada prèvia de la competició. Emma Vendrell també va fer segona en la semifinal 1. Ara bé, hi ha una diferència important. A Igualada ha baixat en cinc segons el temps que havia fet llavors.

Amb els punts tant dels atletes masculins com dels femenins, el CA Torredembarra ha obtingut una 9a posició de molt mèrit, tenint en compte que la competició ha comptat amb una cinquantena de clubs de tota Catalunya.