Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
29 de juny del 2015
L’altafullenca Marta Camps es proclama campiona d’Espanya de 1500 i de 800m en categoria veterans
A més, en la victòria als 800m va batre el rècord de Catalunya de la distància
L’altafullenca Marta Camps no té límits. Aquest cap de setmana, al Campionat d’Espanya d’Atletisme W45 celebrat a Alcobendas, ha tornat a demostrar-ho i ha tornat amb dues medalles d’or més al coll. Aquestes victòries han estat en la prova de 1500 metres i en 800m, i en el cas de la segona ha vingut acompanyada d’un rècord de Catalunya, un més al palmarès de Camps. Una de les principals dificultats que s’ha trobat a la competició ha estat una calor que ha arribat als 38ºC, i que li dóna més valor encara als èxits aconseguits.

Es tracta de dos campionats estatals més a sumar al seu gran palmarès. Aquesta mateixa temporada ja ha pujat al graó més alt del podi al Campionat de Catalunya de Cross, als 800 i 3000 metres en pista coberta i els 1500 a l’aire lliure, al Campionat d’Europa de 1500 i, ara, al 800 i el 1500 a nivell estatal. Un any increïble al qual s’han de sumar rècords com el de Catalunya en 800 d’aquest cap de setmana, del qual ella mateixa s’ha declarat la primera sorpresa amb el resultat.

D’aquesta manera, l’atleta altafullenca ha sumat el mític doblet de mitja distància a nivell d’un Campionat d’Espanya, i ha demostrat una vegada més la seva capacitat per adaptar-se a ritmes i distàncies ben diferents.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla