Esports
Foto: Facebook Eduard Suárez
30 de juny del 2015
Els torrencs Eduard Suárez i Llorenç Gómez, convocats amb la Selecció Espanyola de futbol platja pel Mundial de Portugal
En el cas de Suárez, és la primera vegada que participarà a un Campionat del Món
Eduard Suárez acompanyarà Llorenç Gómez al Mundial de futbol platja 2015. L’esdeveniment tindrà lloc a Portugal entre el 9 i el 19 de juliol, i l’objectiu d’Espanya és quallar un gran paper i intentar tornar amb una medalla, com ja va passar a la darrera Copa del Món, a Tahití, on es van penjar la de plata després de caure a la final contra la selecció de Rússia.

En aquella cita no hi era el també torrenc Eduard Suárez, qui sap el que és debutar amb la selecció espanyola, però encara no ho ha fet en una gran competició. Ara és el moment, i és que ha rebut la trucada de l’entrenador, Joaquín Alonso, que l’ha inclòs en la llista definitiva per la cita de Portugal. Suárez s’ha mostrat sorprès i molt il·lusionat als micròfons d’Altafulla Ràdio.

En el darrer compromís internacional, Espanya va marxar amb un regust de boca amarg dels I Jocs Europeus Bakú 2015, on van assolir la cinquena posició i només una única derrota, també contra el combinat rus, els va allunyar de les semifinals. El bon paper de Gómez a la prova continental no va ser suficient per obtenir un premi més gran, Suárez en aquella ocasió no va ser convocat. De cara al Mundial, és conscient que s’espera molt de la selecció estatal.

Ara Espanya es concentrarà al CAR de Sant Cugat durant els propers deu dies, fins viatjar cap a Portugal. En aquesta competició, Espanya ha quedat enquadrada a la fase de grups amb els equips de Brasil, Iran i Mèxic.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla