13 de setembre del 2021
El femení de l’Altafulla inicia la pretemporada amb una victòria davant el Creixell (2-6)
Les abelles es troben un rival incòmode i valent en el primer temps, mentre que en la segona imposen l’experiència i el major nombre de recursos
El primer equip femení del CE Altafulla ha jugat aquest diumenge el primer partit de la pretemporada amb un derbi davant el nouvingut Creixell. Un derbi igualat en el primer temps, i que s’ha resolt en el segon amb les groc-i-negre fent valdre la seva major experiència i el major número de canvis disponibles.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, fa una valoració positiva del partit, sobretot per la reacció que ha tingut l’equip en la segona part. Igualment, ha destacat les dificultats que han trobat davant un rival que encara no coneixien.

L’únic gol de la primera part ha estat de penal, transformat per Laia Gutiérrez, després que una jugadora local toqués la pilota amb la mà a la sortida d’un córner. En el segon temps, les abelles han sortit a jugar amb un ritme de joc més elevat, que unit al desgast del Creixell, els hi ha permès encarrilar el partit.

Lorena Giménez i Kholud Chentouf han fet el segon i el tercer. El Creixell ha escurçat la diferència amb l’1-3. Poc després Laia Gutiérrez ha ampliat novament l’avantatge de l’Altafulla, però les locals han tornat a contestar amb el 2-4. En els últims minuts, Judith Mata i Aida Guerra han ampliat la diferència amb el cinquè i sisè gol, amb els quals ha clos el partit.

El primer equip femení de l’Altafulla jugarà el següent amistós de la pretemporada el pròxim diumenge a la tarda davant el FC Tarraco ‘B’ a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. L’horari està pendent de confirmació.