Esports
Foto: Alberto Benito
01 de juliol del 2015
La relació entre l’altafullenc Alberto Benito i l’Sporting de Gijón, més complicada que mai
La intenció de Benito és seguir, però si en una setmana no s’apropen les postures buscarà una sortida
El vincle entre l’altafullenc Alberto Benito i l’Sporting de Gijón es troba en un punt molt delicat. Aquest dimarts 30 de juny va acabar el contracte que els unia, i és que es tracta de la data per excel·lència que es fixa en aquests casos.

Benito declara de forma clara que té la intenció de seguir a l’entitat asturiana, però el club encara no s’ha posat en contacte amb ell, i oficialment ja no pertany a les seves files, donat que el termini del contracte ja ha expirat. Benito té la seva intenció molt clara.

La situació és difícil, donat que a més els asturians presenten handicaps importants per l’altafullenc. Les places al filial, de Segona B, són molt difícils, el primer equip ha ascendit a Primera i a més una sanció els impedeix fitxar aquest estiu.

Benito es dóna una setmana d’espera a l’altra banda del telèfon, i si l’Sporting no li comunica la intenció de renovar a partir de divendres o dissabte és buscar una sortida, a Segona B prioritàriament.

El telèfon de Benito sí ha sonat per part d’altres equips, tot i que ell encara no ha escoltat ofertes per respecte als asturians. Afirma que sí hi ha alguna proposta atractiva de clubs de Segona Divisió i de Segona B que poden interessar-li molt, però la prioritat continua sent per un Sporting que continua mostrant-se llunyà. La porta de sortida d’Alberto Benito de l’equip del Molinón sembla més oberta que mai.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla