04 d'octubre del 2021
El Catllar debuta amb mal peu davant el Vista Alegre (0-3)
Els catllarencs encaixen un cop de realitat, que els recorda la dificultat de la categoria
La temporada oficial del CE El Catllar ha començat de la pitjor manera possible. El conjunt del Baix Gaià ha debutat aquest diumenge al Grup 3 de Primera Catalana amb una derrota contundent davant el Vista Alegre per 0-3. El tècnic, Àlex González, ha lamentat que les bones sensacions amb les quals afrontaven el partit hagin quedat en res. També ha assegurat que el resultat és una advertència del que els hi espera enguany.

Els visitants s’han avançat amb el gol de Sani Bello en el minut 11, i han augmentat la diferència amb la diana de Carlos Reyes en el 29. I quan faltava un quart d’hora per arribar al final, Carlos Gracia ha sentenciat el partit amb el tercer i darrer gol.

Si bé el resultat és “un cop dur”, com ha reconegut Àlex González, també són conscients que l’equip ha d’acabar de cohesionar-se, i sobretot, adaptar-se al nivell i exigència de la màxima categoria del futbol català.

El Catllar és el primer cuer del grup, si bé és un fet anecdòtic perquè hi ha tres equips més que tenen 0 punts després de perdre els seus respectius compromisos. Precisament, el pròxim diumenge visita a un d’aquests equips, les Borges Blanques (17h).