06 d'octubre del 2021
Empat vibrant entre els alevins de l’Altafulla i el Creixell en l’inici de la Primera Divisió
Els creixellencs es posen tres vegades per davant, i l’Altafulla respon els gols d’Hugo Tudela, Sergi Riu i Jon Garcia
L’Aleví ‘A’ del CE Altafulla s’ha estrenat a Primera Divisió amb un empat vibrant contra la UE Creixell en el primer dels sis derbis, que ambdós equips gaudiran en el present curs –els altres quatre, davant la Riera i el Roda de Berà-. El partit ha tingut de tot: gols, emoció i un gran nivell de futbol.

Els creixellencs s’han avançat amb un gol de mitja distància d’Aday Medina en el minut 6. Hugo Tudela ha marcat amb un remat ajustat al pal en el minut 11, i els visitants s’han tornat a avançar amb el gol d’Unai Suárez dos minuts després.

L’Altafulla ha empatat en l’inici del segon quart amb un gol de falta de Sergi Riu, i ha culminat la remuntada amb un altre lliure directe d’Hugo Tudela, ja en el 38’. El Creixell ha tornat a capgirar el marcador gràcies a Medina i Suárez, mentre que Jon Garcia ha fet el 4-4 definitiu quan faltaven 9 minuts.

Els groc-i-negre acaben la primera jornada 6ns amb 1 punt. Aquest dissabte es desplacen al camp de la Fundació de Futbol Base Reus Deportiu (10.45h) per enfrontar-se al líder del grup, que va guanyar a la Floresta en la jornada inaugural.