Esports
Foto: UE Creixell
08 d'octubre del 2021
Creixell-Tàrraco, dos aspirants a l’ascens cara a cara
El filial del Roda té un partit difícil contra el Tarragona FC, i el Catllar ‘B’ visita a un Constantí ‘B’, que tampoc ha puntuat
La UE Creixell reprèn aquest diumenge la lliga després de descansar en la segona jornada, i ho fa amb un xoc de trens davant el Tàrraco (18h) entre dos aspirants a l’ascens al Grup 24 de Quarta Catalana. Si més no, a jugar la fase d’ascens contra els tres primers equips de l’altre grup.

El conjunt creixellenc juga el segon partit de lliga, i novament ho fa a casa, on va deixar escapar dos punts davant el Vilabella (1-1) en la jornada inaugural. Tot i que ens trobem a l’inici de lliga, els creixellencs es veuen amb l’obligació de guanyar per fer bo l’empat contra els de l’Alt Camp, i sobretot, evitar que el Tàrraco augmenti la diferència de 5 punts que els separa abans de mesurar les seves forces.

El tècnic del Creixell, José Miguel Reyes, ha assegurat que serà un partit igualat entre dos rivals que es coneixen bé.

Per la seva part, el Roda de Berà ‘B’ rep el líder, el Tarragona FC, el mateix diumenge a les 16.30h. Els rodencs vénen de quallar una bona actuació davant el Tàrraco, i esperen ratificar-ho contra un rival, que ha presentat la candidatura a l’ascens abans del que molts esperaven.

Quant al Catllar ‘B’, el dissabte a les 17h visita al filial del Constantí. Els dos sumen 0 punts de 6 possibles, i comparteixen la voluntat d’aprofitar aquesta circumstància per estrenar-se. Ara bé, el tècnic Sergio Rodríguez ha de fer front a una sèrie de baixes, que permetran gaudir d’una bona oportunitat per reivindicar-se a alguns dels que han jugat menys.
José Miguel Reyes, entrenador del Creixell
Sergio Rodríguez, entrenador del Catllar 'B'
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla