11 d'octubre del 2021
La Pobla de Mafumet ‘B’ acaba amb la imbatibilitat de l’Altafulla (0-4)
El major encert dels visitants en les dues àrees, especialment del golejador Marc Villares, resol el partit
El primer equip masculí del CE Altafulla ha perdut aquest diumenge la imbatibilitat al subgrup 8A de Segona Catalana després de perdre davant la Pobla de Mafumet ‘B’ per 4-0. Un marcador massa ampli pels mèrits que han fet uns i altres, però que premia el major encert dels visitants en les dues àrees.

Abans de l’inici del partit, el CE Altafulla ha fet un homenatge a l’altafullenc Joan Bargues pel subcampionat assolit en l’Europeu de Futbol per Amputats. També s’ha fet un minut de silenci en memòria del Lolo, l’extreballador de la brigada, que ens va deixar el passat divendres.

Pel que fa al partit, el millor jugador ha estat el visitant Marc Villares, autor d’una tripleta. L’extrem ha anotat el 0-1 quan faltaven set minuts per arribar al descans, amb un remat des de la frontal, que ha dirigit a l’escaire dret d’Ismael Ammouri. Un golàs, tot i que ha xutat sense oposició.
L’Altafulla ha tingut una bona ocasió per fer l’empat abans del descans amb un remat de cap d’Adrián Ramis, que Alejandro Ruiz ha enviat a córner.

El tècnic, Raúl Tudela, ha introduït dos canvis al descans amb l’entrada d’Àlex Cañas i Raul Garcia per Alberto Romeu i Sergio Azagra. Els plans, però, s’han difuminat ràpidament. Villares ha marcat el segon gol al culminar un contraatac en el 53’. Set minuts després, ha donat l’estocada definitiva amb un remat des de dins de l’àrea, que Ammouri no ha pogut retenir.

L’Altafulla ha buscat el gol amb insistència, amb més fe que encert, i novament Alejandro Ruiz ho ha evitat, aquesta vegada negant el gol a Manu Cobacho. En l’altra àrea, Ammouri s’ha equivocat a l’hora de cedir la pilota a Adrián Ramis, i José Antonio Asensio l’ha rematada amb el cap per fer el 0-4.

El segon entrenador de l’Altafulla, Manu Muñoz, ha reconegut que el resultat és excessiu pel que s’ha vist al terreny de joc. Igualment, ha dit que els ha de servir “per valorar que la categoria és complicada” i millorar en diversos aspectes.

La derrota deixa a l’Altafulla 8è amb 5 punts, a cinc de la salvació directa que marquen el Cambrils, el Reddis i el Riduoms. El pròxim dissabte repeteix a casa davant el Vila-seca, al qual té per davant amb un punt més.