11 d'octubre del 2021
El CB Altafulla – BBG es queda molt a prop d’assaltar la pista del CB Calafell (64-58)
Els altafullencs canvien el plantejament del partit per anar de menys a més, i quasi remunten al líder del grup
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià segueix creixent en la competició de lliga. Tot i caure per tercera vegada, en el mateix nombre de partits, els altafullencs han aconseguit competir durant tot el partit a la pista del líder, el CB Calafell, arribant al final amb opcions d’endur-se la victòria.

En aquesta ocasió, el guió del partit ha estat diferent dels dos compromisos anteriors. L’equip dirigit per David Ruiz ha anat de menys a més. L’esforç inicial ha estat menor. Això s’ha reflectit en el marcador del primer (20-15) i el segon quart (19-15). Després, tot ha canviat.
Els altafullencs han fet una passa endavant, i s’han imposat per 16-17 en el tercer període i 9-11 en el quart. No ha estat suficient per capgirar el marcador, però si per seguir treballant en la mateixa línia.

L’entrenador de l’Altafulla, David Ruiz, ha realçat l’actuació de l’equip davant el líder, i ha lamentat la manca de recursos a la banqueta, que han minvat les opcions de victòria al final.

En l’aspecte individual, l’altafullenc Jordi Puig ha estat el màxim anotador del partit amb 16 punts, juntament amb el calafellenc Mauro Calvo. Ricard Opisso i Pablo Villena també han destacat amb 14 i 10 punts, respectivament.

El pròxim diumenge, el CB Altafulla – BBG juga el segon partit al Pavelló d’Altafulla davant el CB Bellvei (12.30h), segon classificat, amb la voluntat de mantenir l’esperit competitiu d’aquest diumenge. Sens dubte, és el camí a seguir per al jove planter dirigit per David Ruiz.

Per la seva part, el Torredembarra BC ha sumat la segona victòria del curs al vèncer el CB Vila-seca per 90-67. Els torrencs són 4ts amb 4 punts, i un partit menys respecte els tres rivals que té per davant. El pròxim diumenge visita al Reus Deportiu (17.30h).