11 d'octubre del 2021
El Roda de Berà es retroba amb la victòria davant la Canonja amb una dobleta de Mohamed Bouacha (2-1)
Els rodencs acaben patint per obtenir un bon resultat davant un dels equips que estaven invictes
L’Atlètic Roda de Berà ha tornat aquest dissabte al camí dels bons resultats amb el triomf davant la Canonja per 2-1. El davanter Mohamed Bouacha ha estat decisiu amb una dobleta, que ha permès a l’equip del Baix Gaià derrotar a un rival que estava invicte, i que arribava com a líder del subgrup.

El Roda s’ha avançat amb un penal transformat per Bouacha en el minut 25’, i ha ampliat el marcador en l’inici de la segona part. Els canongins, però, han mostrat perquè són un dels equips en millor forma del campionat, i han escurçat la diferència amb un gol de Raúl López en el 65’.

Els rodencs han aguantat el resultat, i finalment han celebrat el tercer triomf de la temporada. L’entrenador, Kiki Torres, s’ha mostrat molt satisfet per la victòria davant un rival molt difícil, i també ha elogiat la mentalitat defensiva que han mostrat els jugadors en el tram final.

El Roda és 4t amb 9 punts, a un dels tres equips que té per davant i que es mantenen invictes, el Cambrils Unió, el Reddis i el Riudoms. El pròxim dissabte visiten al cuer, la Cultural Bonavista (17h).