Esports
Foto: CM Altafulla
13 d'octubre del 2021
El CM Altafulla clou amb èxit el Trofeu Internacional ADIPAV Cup
Bon paper dels regatistes del club amb tres podis en una competició que ha recuperat el model tradicional de les regates
El Club Marítim Altafulla ha clos aquest dimarts 12 d’octubre el Trofeu Internacional ADIPAV Cup – Lluís Carrero 2021. La competició havia de començar el passat dissabte, però la pluja i el vent inestable van obligar a suspendre la primera prova. Tot i això, aquesta es va recuperar l’endemà, i a partir d’aquí, tot va anar rodat. La valoració de l’entitat és satisfactòria, com ha reconegut el director tècnic, Marc Collado, en declaracions a Altafulla Ràdio.

La bona valoració del CM Altafulla ha estat compartida tant pels regatistes com per la premsa especialitzada en vela, que ha seguit la competició. Així ho ha reconegut Marc Collado, qui ha remarcat un dels grans valors de la prova, recuperar “el model anterior de regates amb una regata llarga durant el dia”.

Pel que fa a la competició, el CM Altafulla també ha celebrat la victòria d’Edu Serres en la 2a categoria, on Eva Pellisé ha pujat al tercer esgraó del podi. El resultat li permet fer el salt definitivament a la 1a categoria a partir de l’1 de gener de 2022, si bé és un premi que ja havia aconseguit amb el subcampionat de Catalunya, a Sant Pol de Mar.

Quant a la prova de la màxima categoria, Pepe Sánchez-Runde ha pujat al tercer esgraó del podi, per davant del seu company Jordi Pradell. El director tècnic, Marc Collado, ha felicitat a tots els regatistes de la flota pel nivell que han mostrat, i ha assegurat que això “és un senyal de bona salut”.

L’entrega de premis s’ha dut a terme aquest dimarts al migdia amb la presència de la representant de la Federació Catalana de Vela, Elisenda Vives, la presidenta de l’ADIVAP, Anna Pujol, i el fill de Lluís Carrero –dona nom a la competició, Gonzalo Carrero. Els representants del CM Altafulla han estat el director tècnic, Marc Collado, i el capità de la flota, Alex Bescós.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla