13 d'octubre del 2021
El CFS Torredembarra cau golejat davant el Roquetes (1-9)
L’expulsió del porter Eloi Pérez en l’inici del partit i els tres gols encaixats abans del descans, sentencien els torrencs en l’estrena a casa
El CFS Torredembarra ja coneix la derrota en el nou curs. Aquest dimarts ha cedit davant el CFS Roquetes per 1-9 en el partit corresponent a la segona jornada, i que va quedar ajornat el passat dissabte a petició del club del Baix Gaià.

Les coses han començat malament per als torrencs amb l’expulsió del porter Eloi Pérez en el minut 5. Un minut després, Francesc Baiges ha fet el 0-1. El partit, però, ha estat marcat pels tres gols que els visitants han anotat en els dos últims minuts del primer temps.

La diferència s’ha fet més gran a mesura que avançava el partit en la segona part, fins que Víctor Joaquim Collados ha marcat el gol de l’honor de la Torre en el 37’. Un minut després, Dmytro Fedorchenko ha completat el marcador amb el novè gol dels visitants.

La Torre és 10a amb 3 punts després de guanyar el primer partit i perdre el segon. El pròxim dissabte visita al Priorat Nord (18h) amb les baixes segures per sanció d’Eloi Pérez i l’entrenador, Jeroni Rañé, que també ha estat expulsat en el partit d’aquest dimarts.