18 d'octubre del 2021
El Creixell suma un punt d’or al camp del Tarragona en el temps afegit (3-3)
Partit vibrant entre dos candidats a l’ascens, com també ho ha estat el derbi entre els filials del Catllar i el Roda, amb victòria dels visitants
Empat vibrant entre el Tarragona FC i la UE Creixell, dos dels candidats més ferms a acabar entre els tres primers classificats. Els del Baix Gaià han aconseguit un punt d’or amb el 3-3 de l’exaltafullenc Ángel Lendines en el temps afegit. L’entrenador, José Miguel Reyes, ha assegurat que “és un punt agredolç” per la manera en la qual han encaixat els gols.

El també exgroc-i-negre, Achra Maadi ha fet el 0-1 en el 16’, però els locals han capgirat el marcador amb un gol al final del primer temps, i un altre a l’inici de la segona part. El Creixell ha empatat en el 58’ per mitjà de Rodrigo Alonso, i tres minuts més tard ha encaixat el 3-2. Finalment, però, l’esforç sobre la gespa ha tingut premi amb l’empat en el descompte.

L’altre gran partit de la jornada ha estat el derbi entre els filials del Catllar i del Roda de Berà, que s’ha emportat aquest últim amb una remuntada. El catllarenc Ot Broch ha situat el 2-0 en el minut 18, però el Roda ha respost ràpidament amb el gol de Rubén Olmo. En el 30’, Ian Aros ha fet el 2-2, i només començar el segon temps, Carlos Parra ha culminat la remuntada. Aros ha sentenciat en el 82’.

Amb els resultats d’aquest cap de setmana, el Creixell és 5è amb 5 punts, i un partit menys que la majoria. El Roda ‘B’ salta a la 8a plaça amb 3 punts, i el Catllar ‘B’ es queda últim sense cap punt. El pròxim diumenge, nou derbi del Baix Gaià entre el Creixell i el filial del Catllar (18h), mentre que el segon equip del Roda rep al Segur ‘B’ (16.30h).