Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
19 d'octubre del 2021
La Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla supera el centenar d’inscripcions
Les inscripcions clouran el divendres 29 d’octubre o quan s’esgotin els 150 dorsals disponibles
Els Atletes d’Altafulla preveien que, a mesura que anessin passant els dies d’octubre augmentaria el ritme de les inscripcions per a la Cursa de Tardor de l’1 de novembre. No s’equivocaven, perquè en els darrers dies hi ha hagut un augment important, i ja se superen el centenar de participants. Concretament, són 111 dorsals els que s’han designat, apropant-se ja al límit de 150, que ha fixat l’entitat.

Els corredors que estiguin interessats a participar en una de les curses més emblemàtiques de la demarcació, no tenen temps a badar. Aquest dimecres 20 d’octubre finalitza el termini per inscriure’s pagant l’import de 12 euros. A partir del dijous 21 i fins al divendres 29, el preu serà de 15 euros.

El president dels Atletes d’Altafulla, Jordi Ribé, s’ha mostrat satisfet de veure que les expectatives s’estan complint. Igualment, ha assegurat que les inscripcions es tancaran abans d’arribar a la data límit perquè ja s’hauran exhaurit tots els dorsals. A més, ha remarcat que “enguany no s’ampliaran” tenint en compte la situació sanitària.

La Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla manté el vessant solidari amb la venda d’un ‘Dorsal 0’ per recaptar fons, que es destinaran a l’ANINATH, l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic. El donatiu que correspon a aquests dorsals és de 10 euros.

La Cursa de Tardor tindrà lloc el dilluns 1 de novembre i és oberta als majors de 16 anys. La sortida es farà a les 10h al Camí de l’Ermita, al costat del Castell d’Altafulla. Les inscripcions es poden fer a Athletic Events en línia (http://www.athleticevents.net), com també la compra del 'Dorsal 0', o de forma presencial (Ptge. Xavier Montsalvatge, 9, Tarragona).
Jordi Ribé, president dels Atletes d'Altafulla
Jordi Ribé, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla