Esports
Foto: Altafulla Ràdio
20 d'octubre del 2021
Els Atletes d’Altafulla aposten per recuperar la promoció i formació del triatló entre els infants
La bona resposta que va tenir la iniciativa per part dels infants i les escoles encoratja a l’entitat en el retorn a la normalitat
Els Atletes d’Altafulla funcionen ja a ple rendiment. El relaxament progressiu de les restriccions de la Covid-19 en els darrers mesos ha permès recuperar les proves populars del territori, i també els entrenaments i les activitats conjuntes. Fruit d’això, els corredors de l’entitat participen activament en diferents competicions, i també s’ha pogut impulsar la Cursa de Tardor de l’1 de novembre. Encara amb prudència i algunes mesures, però amb una normalitat agraïda per part de tothom.

Una de les propostes que els Atletes d’Altafulla pretenen recuperar és la promoció i formació del triatló entre els infants del municipi. Així ho ha reconegut la responsable del voluntariat, Elena Rodríguez, en l’entrevista concedida al Baix Gaià Esports. És només una idea, sense una data, però plena de voluntat.

Rodríguez ha destacat que, més enllà d’oferir una activitat pròpia d’una entitat esportiva, el motiu que els anima a recuperar-la és la bona resposta que havien tingut per part dels infants, i la predisposició de La Portalada i El Roquissar. Igualment, ha dit que és una manera d’ampliar l’oferta esportiva a la vila.

L’Elena Rodríguez va ser l’única altafullenca que va participar en el triatló popular Just Tri Series d’ara fa dues setmanes. Com a mínim en la prova dels adults, la modalitat Sprint, ja que com ha recordat, en la prova infantil hi havia molts nens i nenes del municipi.

En un sentit més general, els Atletes d’Altafulla estan satisfets perquè el circuit Just Tri Series hagi incorporat enguany la modalitat infantil. La prova, a més, va seguir el tarannà dels triatlons que anteriorment organitzava l’entitat, que únicament eren de promoció i en cap cas competitius. Sens dubte, una bona manera per promocionar aquest esport, que cada vegada compta amb més adeptes, adults i infants.
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla