20 d'octubre del 2021
El Juvenil de l’Altafulla inicia la lliga amb un empat al camp del Vendrell (2-2)
El Cadet suma la primera victòria amb un triomf per la mínima contra el CFB Marc Bartra ‘C’, i l’Infantil cau a la Bisbal
El Juvenil del CE Altafulla per fi ha debutat, una setmana després d’haver iniciat la competició de lliga, i ho ha fet amb un empat a dos al camp del Vendrell. La dobleta del davanter Ismael El Hamdouni, que havia capgirat el gol inicial dels locals, ha estat insuficient a causa del gol de Walid El Ftouhi en el 70’.

L’entrenador de l’Altafulla, Jonatan Pérez, ha assegurat que s’enduen “un bon punt d’un camp complicat”, després de capgirar el guió del partit en la segona part. “Un error defensiu”, però, els ha privat de sumar els 3 punts.

El Cadet ha sumat la primera victòria de la temporada en vèncer per la mínima al CFB Marc Bartra ‘C’ amb un solitari gol d’Àlex Padilla. L’equip de Mohamed Amhadar ha patit en els últims minuts amb l’expulsió de Miquel Fernández i la insistència del rival. Tot i això, ha celebrat el triomf davant l’afició. En declaracions a aquesta casa, el tècnic ha remarcat la importància de la victòria.

Quant a l’Infantil, ha debutat amb derrota en perdre al camp de la Joventut Bisbalenca per 3-1. Les dimensions reduïdes del camp, i l’adaptació lògica dels locals, ha marcat la diferència, patent amb el 3-0 en la primera part. En la segona, els groc-i-negre han descomptat amb el gol d’Aleix Parra en el 47’, però el resultat no ha patit cap més canvi.

El pròxim diumenge, l’Infantil repeteix a domicili per visitar al Roda de Berà ‘B’ (11.45h). Precisament, els cadets d’ambdós clubs reeditaran el derbi de la seva categoria a partir de les 13.15h. Mentre que el Juvenil visita a la Pobla de Mafumet a les 19h.