Esports
Foto: CE Altafulla
25 d'octubre del 2021
L’altafullenc Genís Cañas penja les botes
L’encara capità del CE Altafulla es retira prematurament a causa dels problemes cardiovasculars i físics que pateix des de fa anys
El capità del primer equip del CE Altafulla, Genís Cañas, ha pres la decisió de retirar-se com a futbolista. Els “problemes cardiovasculars, transformats en problemes físics”, que ha patit durant molts anys, han estat el motiu que l’han dut a penjar les botes. Així ho ha explicat l’altafullenc a través de les xarxes socials, i ha ratificat en declaracions a Altafulla Ràdio.

L’encara dorsal ‘10’ de l’Altafulla, s’ha hagut de sotmetre a diverses operacions arran d’aquests problemes físics. Com també ha apuntat, els últims resultats que li han donat els metges, l’obligaran a passar pel quiròfan per tercera vegada. Lògicament, Cañas prioritza “la qualitat de vida en el futur”, i també evitar jugar per sota del nivell que s’exigeix ell mateix.

L’altafullenc es retira més aviat del que li hauria agradat, però amb la satisfacció d’haver assolit l’última fita que s’havia proposat, assolir un ascens amb l’equip del poble i formar part de la seva història. El fet d’haver jugat a Tercera Divisió i a Primera Catalana, també omplen d’orgull les dues dècades de carrera, que ha gaudit des de ben petit.

Ara, Genís Cañas es prendrà un temps per “descansar i recuperar-me del tot”, tot i que seguirà animant l’Altafulla com un aficionat més. De cara al futur, però, té ben clar que, d’alguna manera o una altra, seguirà lligat al futbol i que l’Altafulla “sempre em tindrà al seu costat”.

Després de comunicar la retirada, Genís Cañas vol acomiadar-se dels companys d’equip i de l’afició en el pròxim partit de lliga de l’Altafulla. Per tant, aquest dissabte davant el Morell, jugarà l’últim partit com a futbolista. Ho farà a casa, davant la seva gent, i amb l’honor d’haver capitanejat l’equip en l’ascens a Segona Catalana, allà on el deixarà.
Genís Cañas, jugador de l'Altafulla
Genís Cañas, jugador de l'Altafulla
Genís Cañas, jugador de l'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla