25 d'octubre del 2021
El Catllar remunta a l’Igualada i celebra la primera victòria (3-2)
Els gols d’Albert Roca, Sergio Rodríguez i Lucas Ribeiro capgiren el 0-2 dels visitants, i fan que l’equip abandoni el fanalet vermell
El CE El Catllar ha aconseguit la primera victòria de la temporada, i ho ha fet amb una èpica remuntada contra l’Igualada. Tan èpica, que ha remuntat un marcador de 0-2 en els últims 20 minuts. Per al tècnic Àlex González, més que a l’èpica, el triomf correspon a la bona actuació de l’equip i al nivell competitiu que ha mostrat davant un rival encara imbatut abans de visitar el Baix Gaià.

Els visitants s’han avançat amb un gol de Franco Nantez en el minut 15, i cinc minuts abans del descans, han fet el segon per mitjà de Juan Pablo Sepulveda, de penal Per tant, els catllarencs afrontaven la segona part amb un resultat molt complicat de capgirar davant un rival, que estava imbatut.

L’inici de la remuntada l’ha marcat Albert Roca amb l’1-2 en el 70’. El fet que l’empat hagi arribat només sis minuts després, de la mà de Sergio Rodríguez, ha fet més ‘fàcil’ la proesa. I ja dins dels últims 10 minuts, Lucas Ribeiro ha fet esclatar d’alegria el Municipal del Catllar amb el 3-2 definitiu.

L’entrenador, Àlex González, ha destacat que el triomf ha elevat la confiança del vestidor després del procés lògic de cohesió, que han comportat els múltiples canvis en la present temporada. Ara, l’objectiu que tenen és donar continuïtat amb un bon resultat a Mollerussa.

La visita del Catllar a terres lleidatanes tindrà lloc el diumenge vinent, a les 17h. Davant hi haurà el 3r classificat amb 6 punts. Els catllarencs han abandonat la cua de la classificació, i ara són 13ns amb 4 punts i un partit menys respecte a la majoria d’equips.