25 d'octubre del 2021
El Nàstic posa la cinquena marxa davant el Linares (3-1)
Els grana tornen a destrossar el rival en la segona part, i afronten amb optimisme els dos partits seguits lluny de casa
El Nàstic de Tarragona ha fet història, i ha igualat el millor inici de temporada com a local al vèncer el Linares per assolir la cinquena victòria al Nou Estadi en el mateix nombre de partits. Després d’una primera part espessa, amb manca de ritme i ocasions, els grana han certificat el triomf en el segon temps a través de l’estratègia a pilota aturada.

Els aficionats que s’han donat cita al coliseu grana, han hagut d’esperar al minut 64 per celebrar el primer gol. Javier Bonilla, que havia entrat uns minuts abans, ha executat un córner des de la banda esquerra, que Javier Ribelles ha desviat al segon pal, on Álex Quintanilla ha rematat a plaer.

Deu minuts després, Bonilla i Ribelles han repetit la mateixa acció, amb la diferència que ha estat Pablo Fernández qui ha rematat, de cap, per superar al veterà Nauzet. I tot seguit, el mateix Bonilla ha centrat la pilota a dins de l’àrea, i Fran Carbia, també de cap, ha anotat el 3-0.

En el temps afegit, el Linares ha descomptat amb el 3-1 de Nando Copete, però ja era massa tard per emportar-se un bon resultat de Tarragona.

El Nàstic és 3r amb 18 punts, a un del segon, l’Atlético Baleares, i a vuit del líder, el Villarreal ‘B’. El pròxim diumenge visita al Sevilla Atlético (17h) en el primer dels dos desplaçaments que jugarà de manera consecutiva a domicili.