25 d'octubre del 2021
El Torredembarra goleja el Llorenç i es consolida en el podi (3-0)
La Riera continua progressant, però cau al camp del Vendrell i és el nou fanalet vermell del grup
La UD Torredembarra continua amb la bona dinàmica de resultats de l’inici de temporada. Els torrencs han derrotat aquest dissabte al CF Llorenç per 3-0 amb el gol de Pol Arauz (5’) i la dobleta d’un Guillermo Montserrat (51’, 68’), que també manté l’olfacte golejador intacte amb 8 gols en sis partits.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Montserrat ha assegurat que ha fet “un partit molt complet, amb una actuació coral” de tot l’equip. Igualment, ha dit que el triomf ratifica el bon moment pel qual travessen, i que les xifres individuals que està tenint corresponen al “treball del col·lectiu”.

Pel que fa a la Riera, ha perdut al camp del Vendrell per 3-1. Albert Sendrós ha igualat abans del descans el gol inicial de Ian Hurtado, però els vendrellencs han estat més efectius en el segon temps amb els gols d’Eric Manzano i Uri Labella. Per tant, els rierencs continuen una setmana més sense guanyar.

El capità, Jaume Recasens, ha explicat que, malgrat els resultats, les sensacions són cada dia millors, i esperen constatar-ho ara que els toca jugar contra rivals directes. A més, han de recuperar diversos jugadors, que els permetran tenir més recursos per afrontar els partits.

En la classificació, el Torredembarra es consolida en el podi, i és 3r amb 15 punts, els mateixos que el segon, l’Arboç –amb un partit menys- i a tres del líder, el Segur, que ho ha guanyat tot. Per contra, la Riera és el nou fanalet vermell amb un punt. En la propera jornada descansa, mentre que la Torre visita dissabte el San Salvador (17.30h).