25 d'octubre del 2021
El Creixell s’imposa al Catllar ‘B’ i entra en places de promoció (4-2)
El filial del Roda cau davant el líder, el Segur ‘B’, i perd l’oportunitat d’impulsar-se a l’equador de la classificació
La UE Creixell ha superat al CE El Catllar ‘B’ en el segon derbi del curs a Quarta Catalana, i ho ha fet amb remuntada inclosa. Els creixellencs sabien que no podien fallar després de la derrota del Tarragona FC a Banyeres, i han complert amb escreix tot i el gol inicial dels visitants.

El Catllar s’ha posat per davant en el 26’ a través d’una acció a pilota aturada, culminada per Sergi Basora. L’alegria dels visitants ha durat quatre minuts, quan ha arribat el gol d’Achraf Maadi. I cinc minuts després, Santiago Ros ha capgirat el resultat amb el 2-1.

En el segon temps, el Creixell ha assegurat la victòria amb els gols de Víctor Montserrat (57’) i Daniel Ramón (71’). El filial dels grocs ha descomptat amb el gol de Víctor Belmonte (75’), però ha estat incapaç d’amenaçar el triomf dels locals.

El tècnic del Creixell, José Miguel Reyes, ha elogiat l’actitud dels jugadors per remuntar el partit, i ha destacat que la victòria els reforça de cara a la visita al camp del líder, el Segur ‘B’, el pròxim diumenge (17h).

L’altre representant del Baix Gaià, l’Atlètic Club Roda de Berà ‘B’, ha cedit davant el líder, el Segur ‘B’, per 3-1. Els rodencs han igualat en el 33’ el gol inicial dels visitants amb un penal transformat per Juad Baghar, però finalment han cedit, precisament, amb dos penals en contra en la segona part.

En la classificació, el Creixell és 3r amb 8 punts, a dos del Tarragona, i a quatre del Segur ‘B’, tot i que amb un partit menys. El Roda ‘B’ és 8è amb 3 punts, i el Catllar ‘B’ clou la classificació amb 0 punts. Quant a la pròxima jornada, els catllarencs reben el Banyeres el dissabte a les 16.30h, mentre que diumenge, els rodencs visiten el Constantí (17h).