Esports
Foto: Altafulla Ràdio
26 d'octubre del 2021
Valoració positiva dels participants en l’ADIVAP Cup organitzada pel CM Altafulla
El servei de marineria, el procés d’inscripció i el recorregut de les regates han estat els aspectes millor valorats
El Club Marítim Altafulla va acollir a principis d’octubre, del 9 al 12, la internacional ADIVAP Cup, una de les cinc regates més importants en la modalitat de Patí de Vela. Doncs bé, recentment s’han donat a conèixer els resultats de l’enquesta realitzada per CMDsport a 24 regatistes que hi van participar. La valoració global és de 3,83 sobre 5.

El president del CM Altafulla, Roger Olivet, s’ha mostrat molt satisfet per la valoració que ha rebut l’organització d’una competició tan rellevant com aquesta.

Els aspectes de mar (3,97/5) han estat millor valorats que els de terra (3.69/5). Concretament, el servei de marineria ha estat el que ha rebut una major qualificació amb 4,79 sobre 5, seguit del procés d’inscripció i el recorregut de les regates.

En el primer àmbit, els recorreguts plantejats pel comitè per a les quatre proves, han tingut una bona valoració per part dels participants. També la decisió d’ajornar la primera prova, que es va dur a terme en un dels dies posteriors. Per contra, les sortides han tingut la puntuació més baixa amb un 3,43/5.

Un dels punts més rellevants de l’enquesta ha estat la pregunta de si el CM Altafulla és una entitat recomanable per organitzar competicions importants dins del calendari de l’ADIVAP. El 100% dels enquestats ha respost que sí que és recomanable.

En la resta de comentaris, els enquestats han valorat que el preu de la inscripció, de 45 euros, és car. A més, també han qüestionat la bossa del regatista, que s’entrega a tots els participants, i l’avituallament que han rebut, i el servei i la qualitat del restaurant. Diversos punts, que des del CM Altafulla pensen millorar de cara a les futures competicions que pugui acollir. Així ho ha assegurat el president, Roger Olivet.

Olivet espera, que en les pròximes competicions que acullin a les instal·lacions del club marítim, sí que es puguin organitzar els sopars de germanor i actes similars. Les possibilitats aniran lligades a la situació sanitària, que si continua com fins ara, de ben segur que ho permetran.
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla