Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
28 d'octubre del 2021
La RFEA guardona a Germán Alonso amb el premi ‘Marina Hoernecke’ per la contribució en l’Atletisme Màster
El soci dels Atletes d’Altafulla va potenciar la branca veterana de l’atletisme durant els 12 anys que va formar part de la comissió responsable
El soci dels Atletes d’Altafulla, Germán Alonso, ha estat guardonat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme amb el premi ‘Marina Hoernecke’, que l’acredita com un referent en l’Atletisme Màster en els últims 20 anys. Aquest guardó s’entrega a les persones, que han tingut una llarga trajectòria en la categoria veterana de l’atletisme estatal més enllà de la competició.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Alonso ha reconegut que “és un honor” rebre aquesta distinció, que “ni esperava ni pretenia aconseguir-la”. Igualment, ha destacat que és un premi “per la feina feta, sense cap tipus d’interès” i amb l’única pretensió de millorar la imatge de l’atletisme veterà.

A banda dels resultats que va aconseguir amb diverses victòries en els Campionats d’Espanya, la RFEA reconeix la tasca que Alonso va fer durant la seva etapa a la comissió de veterans. Durant els 12 anys que en va formar part, va treballar per millorar la imatge, les condicions i la competitivitat del que avui coneixem com atletisme màster. Entre les fites que va assolir hi ha la creació del Campionat d’Espanya de Clubs Màster el 2008, o que la Selecció Espanyola anés uniformada a les cites internacionals.

Actualment, Germán Alonso pràctica el ciclisme de competició. Unes lesions, que va patir el 2012 i 2017, i que el van obligar a passar pel quiròfan, el van obligar a deixar l’atletisme. Els lligams amb aquest esport, però, es mantenen intactes, ja que és directiu del Barcelona Atletisme. “Un dels clubs més importants de l’atletisme màster”, com ha destacat, realçant l’esforç que, tant ell com els seus amics, han fet per potenciar la modalitat a través dels clubs.

Alonso participarà aquest dilluns en la Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla. Com ha explicat, “serà la primera cursa que faci enguany”, i tot i que ho farà sense cap preparació, la passió per l’atletisme i les ganes de participar en les activitats de l’entitat el guien de nou a participar-hi. La següent cita serà el Campionat d’Espanya de Clubs Màster en Pista Coberta, que tindrà lloc a València el 13 de novembre, on li entregaran el premi ‘Marina Hoernecke’.
Germán Alonso, soci dels Atletes d'Altafulla
Germán Alonso, soci dels Atletes d'Altafulla
Germán Alonso, soci dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla