Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
28 d'octubre del 2021
El creixellenc Àxel Méndez es proclama campió de la Copa d’Espanya de Trial en la categoria Principiant
El ciclista del Bike Park Costa Daurada ha segellat el títol en l’última prova de la competició
El ciclista del Bike Park Costa Daurada, Àxel Méndez, s’ha proclamat campió de la Copa d’Espanya de Trial. El creixellenc tenia pràcticament assegurat el títol amb la victòria en la primera, la segona i la tercera prova, i el 2n lloc en la quarta, i l’ha segellat fent 3r en l’última cursa a la Bahía de Mazarrón.

El president de l’entitat, Àngel Batlle, ha explicat que Méndez ha tingut alguns errors poc habituals, fruit dels nervis lògics per la possibilitat de ser campió. També ha realçat la 3a plaça, que ha aconseguit en la darrera prova, perquè malgrat ser el ‘pitjor’ resultat de les cinc proves, “sempre és difícil pujar al podi en una cita estatal”.

D’aquesta manera, Méndez completa una magnífica temporada pel que fa als resultats. Cal recordar, que també ha obtingut el títol tant en el Campionat de Catalunya com en el Campionat d’Espanya de Trial. Una mostra, que ratifica la seva projecció en aquesta disciplina. Així ho reconeix el president del Bike Park, Àngel Batlle, qui ha lamentat que el Mundial de la Joventut, en el qual havia de participar Méndez, finalment s’hagin suspès.

D’altra banda, el Bike Park Costa Daurada ha obtingut cinc podis en l’Open de BTT Infantil de la Juneda. Alan Febre ha guanyat en la categoria Infantil, David Belmonte en Aleví, i Noemí Faro en Benjamí. El seu germà, Marc Faro, ha aconseguit el 3r lloc en Aleví, igual que Pol Gutiérrez en Benjamí.
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla