28 d'octubre del 2021
Els dos equips del CFS El Catllar Atlètic debuten a la Copa Tarragona
El masculí visita aquest dijous al Vendrell, i el femení es desplaça divendres a Batea
El CFS El Catllar Atlètic debuta aquest dijous en la Copa Tarragona. Els catllarencs s’estrenen a la pista del CFS Vendrell (20.45h), en principi, amb el paper de favorits. Ara bé, han de vigilar perquè davant tindran a un rival, que ha guanyat el primer i el segon partit en el Grup 13.
Els del Baix Gaià, però, també arriben amb confiança a la cita després d’aconseguir davant el Futsalpa ‘B’ (6-3) la primera victòria a la lliga. La tripleta d’Albert Mateu va ser decisiva, com també la dobleta de Bernabé Mesas i el gol de Víctor Escobar.

L’entrenador, Lluís Jové, ha reconegut els nervis que va patir l’equip pel fet de debutar a casa i d’haver perdut en la primera jornada. El canvi de xip en la segona part, va ser clau per assegurar el triomf.

Qui també s’estrena al torneig de copa és el Catllar femení, i ho fa aquest divendres a la pista del FS Batea (20.30h). Les catllarenques, que vénen d’encadenar la segona derrota a la lliga davant el Laguna (3-4), s’enfronten a un equip de la categoria juvenil. L’experiència, sens dubte, les hauria d’ajudar a accedir a la següent eliminatòria.

Els que no juguen ni lliga ni copa són els representants del Grup 13 de Segona Divisió, el CFS Pobla Montornès, que no està inscrit, i el FS Roda de Berà, que descansa. Els dos es van enfrontar el passat cap de setmana en el primer derbi del Baix Gaià. L’experiència i la motivació extra que tenien els poblencs pel fet que el rival va declinar la proposta d’ajornar el partit, va motivar el 13-3 que reflectia el marcador al final del partit.