Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
29 d'octubre del 2021
Tot a punt per a la 6a Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla
L’entitat dur a terme el primer gran esdeveniment des dels temps anteriors a la pandèmia amb un total de 150 participants
Els Atletes d’Altafulla ja ho tenen quasi tot a punt per celebrar el pròxim dilluns la 6a edició de la Cursa de Tardor, que com és habitual es du a terme l’1 de novembre. La prova comptarà enguany amb 150 corredors i corredores, que més enllà de la competició, seran partícips del primer gran esdeveniment que organitza l’entitat des dels temps anteriors a la pandèmia.

El president de l’entitat, Jordi Ribé, ha destacat en l’entrevista al Baix Gaià Esports, la implicació dels atletes, els voluntaris i l’Ajuntament d’Altafulla per garantir que tot surti rodat.

Els Atletes d’Altafulla han recuperat el recorregut original de la cursa, després que en la darrera edició s’hagués de modificar per l’augment del cabal del riu Gaià. Precisament, la prova torna a passar per la llera del riu, fins a arribar pràcticament a la Riera. Llavors, els corredors hauran de creuar pel pont que passa per sobre de l’N-340, i iniciar l’ascensió a l’Ermita de Sant Antoni, on hi haurà la línia de meta.

El president dels Atletes d’Altafulla, Jordi Ribé, ha advertit que, independentment de la possible pluja, el recorregut podria estar enfangat en alguns sectors a causa de l’activitat dels pagesos.

L’organització a càrrec dels Atletes d'Altafulla i l'Ajuntament d'Altafulla, amb la col·laboració d'una cinquantena de voluntaris, permetrà que els participants gaudeixin de dos avituallaments, un en mig del recorregut, i l’altre al final. Per la situació sanitària, els Atletes d’Altafulla han cregut oportú no oferir la botifarrada habitual, si bé disposaran de refresc, begudes energètiques i fruita.

Els participants poden recollir els dorsals aquest divendres a la botiga d’Athletic Events Tarragona, de 17.15h a 19.15h, i també el mateix dia de la prova, des de les 8.15h fins a les 09.45h. La cursa començarà a les 10h des del Castell dels Montserrat d’Altafulla.
Jordi Ribé, president dels Atletes d'Altafulla
Jordi Ribé, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla