Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
09 de juliol del 2015
El Nàstic de Tarragona fitxa Sergio Tejera i Miguel Palanca
Ambdós tenen experiència a Primera Divisió, i ja són set les incorporacions del club en el que portem d’estiu
El Nàstic de Tarragona manté el ritme de fitxatges. Aquest dimecres a la tarda va concretar dues noves incorporacions de cara a la temporada 2015-2016, que fan augmentar a set el nombre total de reforços que s’han signat a dia d’avui. Els darrers futbolistes en arribar a Tarragona han estat Sergio Tejera, procedent de l’Espanyol tot i que ha jugat cedit a l’Alavés les dues darreres temporades, i Miguel Palanca, jugador tarragoní que ve del futbol australià i que fa uns anys va arribar a jugar amb el Real Madrid.

La intenció dels grana és reforçar petits detalls d’un bloc que no volen moure i que ha retornat la il·lusió al Nou Estadi aquesta temporada. En el cas de Tejera, es tracta d’un migcampista de 25 anys que també pot jugar d’interior dret que jugarà al Nàstic fins el juny del 2017. El club s’ha fixat en ell per la seva visió de joc i el bon tracte de pilota, i té experiència a Primera Divisió. Va jugar al Mallorca entre el 2010 i el 2011.

Més mediàtic és el cas de Miguel Palanca. El futbolista de Tarragona, format a la pedrera del Real Madrid, on va debutar i fins i tot va jugar un clàssic contra el FC Barcelona. Ara, prové de l’Adelaide United australià i defensarà els mateix colors que en el seu dia va lluir el seu pare, els del Nàstic. Tot un reforç de luxe per Vicente Moreno, que també va incorporar fa uns dies a “Nano” Rivas com a segon entrenador en substitució del veí d’Altafulla Adolfo Baines.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla