15 de novembre del 2021
L’Altafulla femení compleix davant el Tàrraco (0-12)
Les groc-i-negre s’imposen amb claredat en una bona segona part
El CE Altafulla femení ha guanyat aquest diumenge al camp del Tàrraco per 0-12 en l’últim partit de la 7a jornada de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles han complert els pronòstics contra el cuer del grup, que segueix pagant el peatge de la inexperiència del planter, malgrat la millora patent des de l’inici del campionat.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, s’ha mostrat content per la victòria, i ha destacat la bona segona part, que han fet les jugadores, després d’una primera en la qual els ha costat imposar el seu joc.

Els primers gols de les abelles han arribat pràcticament seguits entre el minut 7 i el 14. En el primer, Aida Guerra, ha controlat la pilota dins de l’àrea, i l’ha enviada al fons de la xarxa amb un xut potent. En el segon, Laia Gutiérrez ha assistit a Judith Mata perquè només hagués de rematar, i en el tercer, ha estat Gutiérrez qui ha culminat una jugada individual.

La primera part ha acabat amb el gol de Lorena Giménez, amb un remat fort i ras des de dins de l’àrea. La segona ha començat amb dos gols en pròpia porteria de les locals. Abans d’arribar a l’hora de partit, Guerra ha fet el 0-7. I a partir d’aquí, els gols s’han succeït. Giménez ha fet el seu segon gol de la nit, mentre que Gesa Miret i Champi han anotat una dobleta cadascuna.

L’Altafulla encadena dues victòries seguides per primera vegada, i comença a escalar posicions. Ara es troba en la 9a posició, tot just en l’equador de la classificació, amb 9 punts. El pròxim diumenge rep el Montblanc, que és 8è amb 12 punts. Per tant, un duel directe, que servirà per mesurar el bon moment de les abelles.