15 de novembre del 2021
Santiago Ros salva un punt per al Creixell en el temps afegit i frustra el filial del Roda (1-1)
El filial del Catllar cau golejat a casa contra el Vilabella i continua com el fanalet vermell (1-4)
L’Atlètic Roda de Berà ‘B’ i la UE Creixell han signat taules aquest diumenge en el tercer derbi del Baix Gaià al Grup 24 de Quarta Catalana. El gol de Santiago Ros en el temps afegit ha permès sumar un punt al conjunt creixellenc, i ha frustrat la tercera victòria dels rodencs, que s’havien avançat amb el gol de Mohamed Ali Friha en el 61’.

El tècnic del Creixell, José Miguel Reyes, ha lamentat la quantitat d’ocasions que ha tingut l’equip, i que només hagi pogut convertir la darrera. En aquest sentit, ha elogiat l’actuació del porter local, Asier Coch.

L’empat fa que el Creixell perdi la 3a plaça en benefici del Banyeres, que ha guanyat al Constantí ‘B’ (1-3). Els creixellencs segueixen a un punt dels banyerencs, i també del 2n classificat, el Tarragona. Quant al Roda ‘B’, continua penúltim amb 7 punts.

Pel que fa a l’altre representant del Baix Gaià a la darrera categoria del futbol català, el CE El Catllar ‘B’ ha perdut a casa contra el Vilabella per 1-4. Els de l’Alt Camp s’han situat amb un 0-2 en el minut 34. El catllarenc Eloy Pérez ha retallat distàncies abans del descans, però els visitants han tornat a colpejar en l’inici del segon temps. El quart gol ha arribat poc abans dels últims 10 minuts per certificar la derrota dels grocs, que continuen cuers del grup.